Home Новини сучасних технологій Вчені не рекомендують сідати за кермо після тривалої гри у VR-шоломі

Вчені не рекомендують сідати за кермо після тривалої гри у VR-шоломі

0
Вчені не рекомендують сідати за кермо після тривалої гри у VR-шоломі

Сьогодні надійшла інформація, що вчені не рекомендують сідати за кермо після тривалої гри у VR-шоломі. Видання Journal of Medical Internet Research поділилося результатами дослідження вчених, в рамках якого було вивчено вплив тривалих ігор в VR-шолом на людину.

Для цього вчені з Університету Південної Австралії вивчили, як впливає на людей тривала гра в одну з найпопулярніших VR-ігор - Beat Saber. Так, дослідники помітили, що кожен сьомий користувач відзначав нездужання через 40 хвилин після завершення гри. Згодом фахівці вивчили вплив VR-ігор на зір, нудоту і час реакції гравців після десятихвилинної і пятідесятімінутной гри.

Було встановлено, що незважаючи на те, що Beat Saber переносилася гравцями досить добре, в окремих випадках фіксувалися і побічні ефекти. У зв'язку з цим вчені закликали не сідати за кермо після тривалої гри в VR-шолом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version