Home Новини сучасних технологій Вчені розказали, як привчити дітей до здорової їжі за допомогою смартфона

Вчені розказали, як привчити дітей до здорової їжі за допомогою смартфона

0
Вчені розказали, як привчити дітей до здорової їжі за допомогою смартфона

Сьогодні надійшла цікава інформація, де вчені розказали, як привчити дітей до здорової їжі за допомогою смартфона. Як повідомляється, вчені проводили дослідження, де діти грали в мобільні ігри, а по завершенню, їм пропонували різний набір їжі. Тепер детальніше.

Як ми повідомляли вище, вчені проводили дослідження, щоб перевірити вплив мобільних ігор на дітей та їхнє харчування. Для такого дослідження було відідбрано 104 дитини віком 10-11 років. Всіх дітей розділили на дві групи, де діти з одної групи грали в ігри, де легко пропагандується здорове харчування, а саме фрукти. Друга група ж навпаки, грала в ігри, де не пропагувалася тема здорового харчування. Через 20 хв після початку ігрового процесу, дітям запропонували зробити невелику перерву та перекусити. В раціон входило як здорове харчування, так і шоколад і чіпси.

За результатами дослідження, діти, які грали в ігри із пропагандою здорового харчування, в більшості випадків вибирали відповідний перекус, в той час, як діти із іншої групи вибирали різноманітну їжу.

Тому експерти порадили молодим батькам частіше проводити час з своїми дітьми і розказувати все про здорову їжу і не дуже здорову. Також рекомендується дозволяти дітям грати в різноманітні розвиваючі ігри на смартфонах, але все повинно бути пропорційне і без надмірного навантаження на дитину (як психологічного, так і фізичного).

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version