Реклама

Відбувся офіційний запуск зарядного пристрою Xiaomi Mi 67W

Останні Новини

У Індії відбувся офіційний запуск зарядного пристрою Xiaomi Mi 67W SonicCharge 3.0. Поставлятиметься даний пристрій із кабелем 6A Type-C, а його ціна визначена у розмірі близько 27 дол. Придбати даний зарядний пристрій можна в офіційних магазинах компанії Xiaomi.

Щодо деталей пристрою, то нова зарядка Xiaomi Mi 67W SonicCharge 3.0 зможе зарядити акумулятор смартфона Mi 11 Ultra ємністю 5000 мАг лише за 36 хвилин від 0% до 100%. Отримав зарядний пристрій сертифікацію Qualcomm Quick Charge 3.0.

Використання зарядного пристрою Mi 67W не обмежується лише смартфонами, ним також можна заряджати і інші аксесуари типу розумних годинників, навушників та навіть ноутбуків. Отримала зарядка і захист від перенапруги. Щодо портів, то він тут лише USB-A, який здатен видавати потужність 15 Вт, 27 Вт, 33 Вт і 67 Вт.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Назван способ поиска программы, которая “тормозит” компьютер

Стаття доступна українською...Проблемы с работой смартфонов возникают у каждого из нас и путей их решения в сети представлено достаточно....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -