Реклама

Відключаємо збереження історії у браузері Google Chrome

Останні Новини

Кожен браузер зберігає історію переглядів. Сьогодні мова піде про Google Chrome. Мало хто з користувачів звертається до історії переглядів щоб знайти потрібний сайт чи інформацію. Зазвичай здійснюється заново пошук в браузері. Тому по великому рахунку історія переглядів просто не потрібна взагалі. Тим більше що її можуть побачити чужі люди. Провайдери мають доступ до переглянутих сайтів кожного, потім так само шахраї можуть проникнути і дізнатись, які веб-сторінки відвідала конкретна людина. Є випадки коли це ні до чого поганого не призведе, але ж на сайтах може зберігатись особиста інформація, тоді буде не дуже солодко. Звісно, завжди можна відкривати анонімну вкладку і сидіти в інтернеті через неї, але є кращий варіант – взагалі відключити збереження історії пошуку в браузері Google Chrome.

Як це зробити? Відразу зауважимо, що в стандартних налаштуваннях самої програми цієї функції немає, ми пропонуємо особливий цікавий спосіб це зробити.Для початку натискаємо комбінацію кнопок WIN+R, далі пишемо слово "regedit" і підтверджуємо дію. Наступний крок - переходимо на "HKLM\SOFTWARE\Policies". Там створюємо два розділи, спочатку "Google", а тоді "Chrome". В папці "Chrome" потрібно створити параметр DWORD і назвати його "SavingBrowserHistoryDisabled", а значення задати "1".

Цікаво: Як очистити кеш у браузері Google Chrome

На цьому інструкція закінчується. В кінці треба просто перезапустити браузер і все, усі сайти, які будуть відвідані потім вже не відображатимуться в історії. Тому виходить, що ми досягли потрібного результату.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Honor X10, а не Honor 10Х

Напередодні, в квітні, компанія Honor повідомила, що їхній новий смартфон буде випускатися під назвою Honor X10, а не Honor...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -