Home Новини сучасних технологій Відома дата запуску першого планшета бренду Redmi 

Відома дата запуску першого планшета бренду Redmi 

0

Бренд Redmi, який тісно пов’язаний із Xiaomi, підготував до запуску новий планшет, який стане першим в його лінійці. Ним стане планшет Redmi Pad і запуск його планується уже в жовтні цього року. Точна дата поки не розголошується. Але новий планшет помічений на кількох сайтах сертифікації, що говорить про його неминучий запуск найближчим часом. Отримав пристрій сертифікації BIS, SIRIM, SGS Fimko. Очікується запуск даного планшета одразу на глобальному ринку.

Планшет Redmi Pad отримав номер моделі 22081283G. Очікується, що він отримає дисплей з матрицею РК розміром 11,2 дюйма та роздільною здатністю 2К. Працюватиме пристрій на процесорі MediaTek MT8781 із 4 Гб оперативної пам’яті. Вбудованої пам’яті буде 128 Гб. Щодо акумулятора, то ймовірно він буде ємністю 7800 мАг зі швидкою зарядкою на 18 Вт. Також планшет отримав 8-мегапіксельну основну камеру, а операційна система тут буде Android 12 з оболонкою MIUI Pad 13.

Щодо ціни, то очікується, що Redmi Pad буде коштувати близько 350 дол у Європі. Це мова йде про варіант із стільниковою моделлю. Планшет із Wi-Fi буде дещо дешевший, а саме близько 235 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version