Home Новини сучасних технологій Відомі характеристики та візуалізація Google Chromecast з Google TV

Відомі характеристики та візуалізація Google Chromecast з Google TV

0

Велика презентація Google запланована на 30 вересня. Як відомо, там вони повинні представити багато цікавих продуктів, серед яких будуть Pixel 4a 5G та Pixel 5. Також очікується, що Google представить Google Chromecast з Google TV, який раніше називався Sabrina. Сьогодні нам стали відомі характеристики та візуалізація Google Chromecast з Google TV.

Відомі характеристики та візуалізація Google Chromecast з Google TV

Відповідна інформація була опублікована на Winfuture.de За їхньою інформацією, потоковий пристрій живиться від Amlogic S905X2 в парі з 2 ГБ оперативної пам’яті. Внутрішня пам’ять на даний момент не розкривається, але ходять чутки, що вона мала.

В основному корпусі розміщений USB-порт для живлення, світлодіодний індикатор стану та кнопка скидання, вхід HDMI.

На зображеннях, які вище, видно, що на модулі вигравіруваний логотип Google “G”. Пульт дистанційного керування має форму великої таблетки з D-майданчиком у верхній частині. Кнопка живлення, яка зазвичай знаходиться вгорі більшості пультів дистанційного керування, знаходиться внизу.

Інші кнопки на пульті включають кнопку повернення, кнопку Google Assistant, кнопку головного екрана, кнопку вимкнення звуку, спеціальні кнопки для YouTube та Netflix, а також регулятори гучності, встановлені на боці. Звичайно, на пульті є мікрофон.

Як повідомляється, ціна Google Chromecast із Google TV становить лише 49 доларів. Він підтримуватиме потокове передавання 4K і повинен запускати новий інтерфейс Android TV.

Джерело: Winfuture

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version