Реклама

Відомо, чому буква «і» почала зникати із назв продукції компанії Apple

Останні Новини

Усі ми звикли до назви продуктів Apple, які розпочинаються із букви «і». Той самий iMac, iPhone чи iPad. Скажемо так, це своєрідна «фішка» продукції компанії. Правда зараз багато пристроїв уже виходять без додавання букви «і». До прикладу, AirPods, Apple Watch, тощо. Так чому так відбувається? Офіційної відповіді або пояснення такого типу ребрендингу немає. Давайте обговоримо дане питання та спробуємо самі знайти на нього відповідь. Отож, чому буква «і» почала зникати із назв продукції компанії Apple.

Першим продуктом, який був випущений із буквою «і» став iMac ще у 1998 році і дана приставка повинна була означати можливість пристрою підключатись до інтернету. Така приставка виділяла пристрої від інших та вказувала на їх можливості. Зараз же, до прикладу, якщо взяти смарт-годинники Apple Watch, їх назва могла б звучати як iWatch, але якщо розібратись, то швидше за все, в юридичному плані, це принесло б багато зайвих проблем.

А все тому, що таку назву для своїх годинників уже використовують компанії як в Китаї, та і в США. Така ж ситуація колись була із iPhone. Стороння компанія за декілька днів до запуску випустила телефон із такою ж назвою, відповідно юридичні питання в плані можливості використання даного імені потягнули за собою значні витрати.

Сьогодні компанія поступово відходить від приставки «і» в кожному своєму продукті, і це стосується не лише новітніх, а й продуктів та додатків, які на ринку є вже давно. Загалом, ми досить позитивно ставимось до такої тенденції, при цьому ми впевнені, що змінювати назву в смартфонах iPhone компанія Apple не буде.

Також нещодавно було названо ознаки, які вказують на необхідність заміни старого Apple iPhone.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Геймерський монітор Acer Nitro VG240YP

Геймерський монітор Acer Nitro VG240YP - це хороший ігровий монітор з оптимальною ціною. Даний монітор добре підходить для комбінованого...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -