Home Новини сучасних технологій Відомо чому iPhone 14 стане популярнішим ніж попередні моделі від Apple

Відомо чому iPhone 14 стане популярнішим ніж попередні моделі від Apple

0

Смартфони від Apple вже і так на протязі багатьох років не втрачають своєї популярності. Кожного року нові моделі розкуляють із шаленою швидкістю. Аналітики компанії Apple дуже позитивно оцінюють продаж майбутньої новинки iPhine 14. Вони вважають, що його будуть купувати ще в більших об’ємах і в результаті він стане ще популярнішим.’

З чим пов'язані такі позитивні прогнози? Зараз активно розвивається технологія 5G смартфонів. Раніше компанія Huawei і Apple були найпопулярнішими виробниками. В зв'язку з деякими санкцыями проти Huawei, вони практично йдуть із ринку 5G бо не отримують потрібних деталей, щоб виготовити відповідні смартфони. Тобто, коли всі випускають 5G моделі, Huawei робить 4G.

Цікаво: Розповідаємо, як ввімкнути камеру, торкнувшись задньої панелі iPhone

Раніше, коли Huawei вже починав зменшувати свою популярність, аналітики казали, що на висоту піднімуться такі бренди, як Vivo, Oppo, Samsung, Xiaomi. Компанії Apple в цьому списку не було.

Отож, на думку аналітиків та експертів Appple, продаж iPhone 14 буде більший ніж iPhone 13. Доречі, iPhone 13 на цілих 33% популярніший ніж попередня модель в цей самий час. Це також одна з причин, чому працівники Apple очікують великий успіх.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version