Home Новини сучасних технологій Відомо, чому не варто купувати смартфони компанії Apple в 2022 році

Відомо, чому не варто купувати смартфони компанії Apple в 2022 році

0
Відомо, чому не варто купувати смартфони компанії Apple в 2022 році

В світі є дві категорії людей: ті, що користуються iPhone і ті, що користуються іншими смартфонами. Зазвичай, між ними завжди виникають суперечки хто кращий, при чому власники iPhone постійно доказують, що якіснішого телефону в світі не існує. Іноді не зовсім зрозуміло чому власники техніки від Apple так засліплені, адже в iPhone є досить багато мінусів. Здається їх просто не хочуть помічати. Але сьогодні давайте таки поговоримо чи варто купувати такі розрекламовані айфони, чи можливо є сенс звернути увагу на інших виробників?

Компанія Apple безперечно популярна у всьому світі. Її техніку купують із величезною швидкістю як тільки вона поступає у продаж. Тільки от проблема в тому, що раніше вона дійсно була якісна і більш-менш доступна, а зараз власники бренду відчули славу та великий обіг продукції і вирішили вже не так прискіпливо ставитись до виробництва та якості. Це тільки на перший погляд здається, що усі користувачі iPhone такі задоволені цієї покупкою, насправді щоденно в компанію надходить величезна кількість претензій.

Цікаво: Відомо, чи Apple iPad справді водонепроникні

Ось декілька аргументів, чому телефони від Apple не завжди варто купувати:
∙Надзвичайно завищена ціна.
∙Потреба купувати додаткові аксесуари (теж не дешеві).
∙Гальмування пристрою.
∙Відсутність підтримки флешок та інших носіїв інформації.

Багато користувачів iPhone доказує, що телефон ніколи не гальмує, працює швидко і так буде завжди. Насправді це далеко не так, точніше раніше було правдою, а вже ні. Виробники вже трохи розслабились і вирішили економити та нехтувати важливими нюансами, саме по цій причині можна помітити зависання пристрою через певний час після покупки.

Ще одним мінусом є особлива окрема від усіх операційна система. Вона може і зручна, якщо до неї звикнути, але от старіші пристрої вже не оновлюються, а деякі важливі функції перестають працювати. Це все робиться для того, щоб люди знову і знову звертались до магазину і купувати новіші моделі.

Те ж саме стосується і ціни. Так, раніше iPhone був якісніший по багатьох параметрах, але от зараз існує безліч брендів, які абсолютно не поступаються славнозвісному Apple. При тому з наявністю тих самих функцій, ціна буде значно нижча і доступніша. Але на жаль, люди, які одного разу купили iPhone, по інерції купують їх далі все новіші і новіші.

Отож, чи купувати iPhone, чи ні, це діло кожного. Просто враховуючи всі недоліки і обставини, чекати чогось особливого від бренду не варто, рекомендуємо ознайомитись і з іншими виробниками.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version