Home Новини сучасних технологій Відомо, чому необхідно періодично знімати захисний чохол із смартфона

Відомо, чому необхідно періодично знімати захисний чохол із смартфона

0

Ми неодноразово писали, що сучасні смартфони неймовірно крихкі і здатні пошкодитися навіть в кишені джинсів. Відповідно до цього, логічно, що більшість власників смартфонів не користуються своїми пристроями без чохлів, оскільки заміна пошкодженої панелі або ж дисплея виявиться набагато дорожче, ніж покупка захисного чохла та захисного скла. Зараз же, розповімо, чому необхідно періодично знімати захисний чохол із смартфона, оскільки мало хто це робить, а даремно.

В першу чергу, чохол необхідно знімати заради уникнення перегріву смартфона. Це одна з найбільших небезпек для смартфона, оскільки при нагріванні до критичних температур, компоненти смартфона можуть пошкодитися. Причиною є те, що чохол погано пропускає повітря для охолодження. Чохол варто знімати під час заряджання смартфона, або ж під час активного мобільного геймінгу.

Наступна причина - очищення пилу та іншого бруду. Якби ваш смартфон міцно не прилягав до смартфона, все рівно знаходяться щілини, через які між кришкою смартфона і захисним чохлом утворюється шар пилу та бруду. Відповідно, через це смартфон втрачає "товарний" вигляд, та ще й, в майбутньому, через це буде перегріватися.

Третя причина - запобігання утворенню подряпин. Ця причина тісно пов'язана з попередніми, оскільки при наявності шару пилу та бруду і активному користуванні смартфоном, на панелі будуть утворюватися мікроподряпини, які з часом перетворюються в серйозні пошкодження панелі.

Четверта причина - бактерії, а точніше позбавлення від них. Періодично знімаючи чохол і протираючи його спиртовим розчином, або ж вологими серветками, ви будете підтримувати смартфон в чистоті і не будете переносити всі наявні бактерії на себе.

Також нещодавно стало відомо, чи потрібно купляти для нового смартфона захисний чохол і захисне скло.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version