Реклама

Відомо, чому так важливо мати на смартфоні aptX

Останні Новини

В сьогоднішні дні смартфон став невід’ємною частиною життя кожного. Він допомагає у всьому. Люди на ньому працюють, розважаються, спілкуються, вчаться, тощо. Даний пристрій нічим не відстає від ноутбука чи комп’ютера, а для когось взагалі став ще кращим варіантом. Якщо запитати в старшого покоління, то навряд чи хтось міг уявити, що прогрес зайде так далеко. Сьогодні ми поговоримо про одну функцію, яка бере свій початок ще з 80-х років минулого століття і з’явилась завдяки Стівену Сміту.

Отож, в даній статті мова піде про aptX. Ця функція повинна бути в кожному смартфоні, інакше деякі важливі для багатьох можливості телефона будуть недоступні. Кодек aptX - це програма для передачі звуку та мовлення. Плюс у тому, що якість звучання не втрачається взагалі. Ліцензійною версією займається компанія, яка випускає відомі усім якісні процесори Snapdragon, Qualcomm.

Цікаво: Чи справді бездротові навушники небезпечні при тривалому користуванні?

Можливо, дехто вже здогадався, чому ж ця програма настільки важлива в кожному телефоні. Але ми все одно пояснимо. При виборі безпровідної техніки та пристроїв з кабелями, усі беруть безпровідну. Це дійсно дуже зручно. Якщо ви вирішили придбати Bluetooth колонку/навушники, то кодек aptX обов'язково повинен бути присутнім. Так ви зможете слухати музику та насолоджуватись звучанням в такій самій якості, як і через звичайні провідні навушники.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Зовнішній вигляд фітнес-браслета Mi Band 5

За останні тижні ми вже декілька разів писали про витоки інформації стосовно нового фітнес браслету Mi Band 5. Перший...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -