Home Новини сучасних технологій Відомо дату випуску смартфона Realme Narzo 20

Відомо дату випуску смартфона Realme Narzo 20

0

Сьогодні стало відомо дату випуску смартфона Realme Narzo 20. Згідно інформації, отриманої від himanshu, в Твіттер, Realme оголосять дату запуску Realme Narzo 20 завтра. Також повідомляється, що буде оголошено технічні характеристики смартфона. За його словами, смартфон представлять 21 вересня.

Також, він опублікував фотографію запрошення, яке Realme буде розсилати ЗМІ. На зображенні добре видно блакитне вікно, а у верхній частині написано “Narzo”.

Відомо дату випуску смартфона Realme Narzo 20

Всередині коробки знаходиться ретро-ігрова приставка SUP та закуски з енергетичними батончиками. Внизу знаходиться менша коробка, яка має індикатор заряду батареї.

Очікується, що таким чином (енергетичними батончиками) Realme спойлерить серію великих батарей. Якщо врахувати, що смартфони Realme Narzo 10 і Narzo 10A мають ємність акумулятора 5000 мАг, то можливо, що нам варто очікувати на акумулятори більшої ємності.

Якщо ще взяти до уваги 7 батарейок, то існує ймовірність, що будуть акумулятори на 7000 мАг.

Зараз нам залишається очікувати на 21 вересня і тоді вже дізнаємося що для нас підготували Realme.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version