Home Новини сучасних технологій Відомо, як обійти обмеження мобільного оператора на роздачу мобільного інтернету

Відомо, як обійти обмеження мобільного оператора на роздачу мобільного інтернету

0

Всі ми користуємося послугами мобільних операторів і досить часто, замість того, щоб підключати домашній інтернет, вибираємо собі тариф із безлімітним інтернетом. Переваг в такому тарифі цілком достатньо, найперше це те, що ви можете користуватися інтернетом без меж будь-де і не хвилюватися за те, що у вас закінчиться мобільний інтернет. Ще одною перевагою такого безлімітного інтернету є те, що ви можете зробити свій смартфон “точкою доступу” та роздавати інтернет на інші пристрої. Якщо ваш оператор вам не забороняє цього, то ви вибрали правильного оператора, але на українському ринку є оператори, які все ж обмежують таку роздачу інтернету. Сьогодні ж ми розповімо, як обійти обмеження мобільного оператора на роздачу мобільного інтернету.

Найперше, варто зрозуміти, звідки оператори дізнаються про те, що ви роздаєте свій мобільний інтернет. Для таких випадків, вони використовують показник TTL (Time To Live, або Час життя пакету). Яким чином це відбувається? Для кожного смартфона цей показник може дещо відрізнятися, але в середньому він дорівнює 64 одиницям. Якщо ж ви зробили свій смартфон точкою доступу, то цей показник зменшується на 1 або 2 одиниці, у випадку, якщо ви роздаєте інтернет іншому смартфону. Таким чином, оператори бачать, що ваш TTL зменшився, а значить інтернетом користуються ті пристрої, які не сплачували за безлімітний інтернет.

Як зробити, щоб оператори не знали, що ви “роздаєте” інтернет?
Для цього необхідно встановити Root доступ та змінити показник TTL в ручну в більшу сторону. Тобто, якщо було 64, то збільшити на 1 до 65. Якщо ж було 65, то також збільшити на 1 до 66. Суть зрозуміла.
В цих налаштування вам допоможе додаток TTL Master.

Ще один варіант, який допоможе обійти обмеження, це використання VPN сервісів. Для цього необхідно завантажити додаток VPN (в Google Play вибір великий), в нашому випадку використовується Turbo VPN, так як в нього найбільше завантажень (більше 100 млн) і він пропонує 128-бітове шифрування мережевого підключення через точку доступу Wi-Fi.
Після того, як VPN ввімкнули, можете створювати точку доступу та “роздавати інтернет” на інші пристрої.

Найкраще, якщо ви виберете оператора, який не буде обмежувати вас в роздачі інтернету. Добре, що в нас, в Україні, ще такі присутні. Називати таких не будемо, в Гугл Пошук інформації багато.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version