Home Новини сучасних технологій Відомо, як підключити USB-флешку до смартфона

Відомо, як підключити USB-флешку до смартфона

0

В даній статті ми дамо відповідь на питання – як підключити USB-флешку до вашого смартфона. Бувають випадки, коли вам потрібно відкрити певні файли з флешки, а під рукою є лише смартфон, тому дана інструкція вам повинна пригодитись.

Для того, що б під’єднати смартфон та USB-флешку, вам обов’язково потрібен OTG-кабель. Якщо ви не знаєте, то даний кабель з однієї сторони має роз’єм для телефону (такий же як для зарядки - microUSB або USB Type-C), а з іншої USB-роз'єм.

Після підключення, вбудований провідник відкриє вміст зовнішнього накопичувача. Перед цим варто перевірити в налаштуваннях чи включений «Доступ USB». Також бувають випадки, коли вбудований менеджер не бачить файлів на флешці, в такому випадку вам потрібно буде завантажити сторонній менеджер файлів.

Це практично і все, що необхідно зробити, так як більшість смартфонів без проблем розпочнуть роботу із зовнішнім накопичувачем. Правда бувають випадки, що на досить старих смартфонах під’єднати флешку можливості немає, це можна перевірити в налаштуваннях вашого пристрою або на офіційному сайті виробника.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version