Home Новини сучасних технологій Відомо, як покращити мобільний зв’язок на смартфоні

Відомо, як покращити мобільний зв’язок на смартфоні

0

Якщо у вас поганий мобільний зв’язок на смартфоні і ви шукаєте шляхи його покращення, залишайтесь з нами. В даній статті ми хочемо порекомендувати вам ознайомитись із досить простими налаштуваннями щодо покращення мобільного зв’язку.

  • Вибір найшвидшої мережі. Стабільність мобільного зв’язку на смартфоні може прямо залежати від обраного типу мережі. Тут рекомендується вибирати максимально доступну швидкість. Дані параметри ви можете знайти та налаштувати за схемою:
  • Налаштування – Мобільні мережі – Тип мережі - 3G чи 4G (вибираєте максимально можливу)
  • Перезавантаження SIM-карти. Це напевно найпростіший варіант для можливого покращення мобільної мережі. Для перезавантаження сім-карти не обов’язково виймати її із смартфона, можна це зробити в налаштуваннях самого смартфона:
  • Налаштування – Налаштування сім-карти – вимкніть та ввімкніть тумблер біля необхідної сім-карти
  • Вимкнення фонових додатків. Багато додатків працюють в фоновому режимі, відповідно використовують підключення до інтернету. Таким чином вони загружають мережу і впливають на її стабільність.

Звісно, не можна не відмітити, що інколи стабільність мобільного зв’язку може залежати і від оператора мережі (певних неполадок), погодніх умов, місця вашого розташуваня, тощо. Також варто звернути увагу на чохол на вашому смартфоні, так як певні моделі можуть впливати на отримання сигналу антеною.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version