Home Новини сучасних технологій Відомо, як повністю видалитись з месенджера WhatsApp

Відомо, як повністю видалитись з месенджера WhatsApp

0

В 2021 році, в програмі WhatsApp змінились правила, які стосувались конфіденційності. Це викликало незадоволення багатьох користувачів, і люди почали більше користуватись іншими месенджерами (Telegram, Viber та інші). Якщо вас також не влаштовують нові умови, і ви хочете видалити повністю свій профіль в даній програмі, тоді інформація нижче буде досить корисною. Важливо знати, що після видалення ви більше ніколи не зможете повернути втрачені дані, резервні копії теж видаляться.

Обліковий запис з WhatsApp видаляється за декілька дій: 3 крапки зверху зправа – налаштування – пункт “аккаунт” – знизу натискаєте “видалити обліковий запис”. Після цього вам висвітиться декілька віконечок, де треба буде підтвердити, що ви дійсно готові видалити аккаунт.

Підтверджуєте і все, готово, ви назавжди попрощались зі своєю сторінкою у WhatsApp. Далі просто видаляєте сам додаток. Щоб це зробити, утримуєте на іконці палець, далі вибираєте "видалити".

Якщо ви хочете далі користуватись месенджерами, але не знаєте на якому зупинитись, то можете прочитати нашу відповідну статтю, яка підкаже варіанти. Всі представлені в статті додатки, швидше всього, відомі всім, але так вам буде легше обрати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version