Home Новини сучасних технологій Відомо, як прискорити роботу та зберегти заряд акумулятора на смартфонах Xiaomi

Відомо, як прискорити роботу та зберегти заряд акумулятора на смартфонах Xiaomi

0

Користуєтесь смартфонами компанії Xiaomi? Зараз ми надамо коротку інструкцію, як прискорити роботу та зберегти заряд акумулятора на смартфонах Xiaomi за допомогою налаштувань через Play Market та базових налаштувань телефона.

Загалом, дані кроки досить прості і полягають у вимкненні певних фонових процесів. Так, розпочнемо із базових налаштувань. Переходимо в «Безпека» - «Передача даних» - «Мережеві підключення» - натискаємо у правому верхньому куті на три крапки – далі «Фонові підключення» - вимикаєте все, що вам не потрібне.

Щодо вимкнення фонових процесів через Play Market, то вам потрібно відкрити даний додаток та зайти в свій особистий профіль. Внизу шукаєте «Довідка й відгуки» - «Як видаляти і відключати додатки на пристрої Android» - трохи нижче силка із назвою «Натисність, щоб перейти в розділ налаштування додатків». Далі перед вами з’явиться список додатків, де ви можете вибрати будь-який та перевірити пункт «Харчування та продуктивність». Для вимкнення роботи у фоновому режимі тиснете на «Обмеження роботи у фоновому режимі» - «Обмежити».

На цьому все, справді прості кроки, які ви можете здійснити самостійно та таким чином зекономити заряд акумулятора за рахунок фонових програм.

Також нещодавно було названо найкращі смартфони Xiaomi в 2021 році, які не розчарують.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version