Home Новини сучасних технологій Відомо, як врятуватися від спаму за допомогою одноразового номеру телефона

Відомо, як врятуватися від спаму за допомогою одноразового номеру телефона

0

Ми уже не раз згадували про те, що не рекомендується залишати свій номер телефону у соцмережах та інших сайтах. В більшості випадків, розміщений в мережі номер телефону стає одним із багатьох в базі даних рекламних компаній та шахраїв. Відповідно до цього виникає питання – що робити, якщо для реєстрації на певних сайтах потрібно пройти верифікацію? В таких випадках рекомендується використовувати одноразовий номер.

Сьогодні в мережі є декілька ресурсів, які пропонують користувачам одноразові безкоштовні номери для можливості отримання SMS з інших сайтів. Працюють дані сайти таким чином – зайшовши на сайт ви можете вибрати один із представлених декількох номерів телефонів та вводите його на сайті, на якому вам потрібно зареєструватись. Далі вам потрібно погодитись на отримання SMS з підтвердженням. Відображатиметься дане смс на вище згаданому сервісі в рядку отримані повідомлення.

Правда тут є одне але. І це те, що інші користувачі сайту з одноразовими номерами також бачать отримані вами смс-повідомлення. Відповідно такий ресурс підійде лише для інформаційних сайтів, тощо. Ні в якому разі не варто використовувати такий одноразовий номер для отримання конфіденційної чи секретної інформації.

Звісно, є й сервіси, які пропонуються одноразовий номер на платній основі. Різниця тут полягає в вищому ступені безпеки. Тобто отримуючи повідомлення на створений одноразовий номер його бачити лише ви. Процес отримання платного одноразового номера відбувається так: на відповідному сервісі необхідно створити свій аккаунт, поповнити баланс для покупки номера, далі обрати номер та оплатити його оренду. Платні сервіси ви зможете використовувати не лише для реєстрації на певних сайтах, а й для реєстрації в соцмережах.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version