Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Відомо, як зберігати банківську карту, щоб не залишитися без грошей

Відомо, як зберігати банківську карту, щоб не залишитися без грошей

0

Досить часто можна зустріти інформацію про те, що банківську карту не можна зберігати біля електроприладів, або ж носити в гаманці, тому що так вона пошкодиться і тому подібне. Враховуючи таку кількість рекомендацій, зараз розповімо, як зберігати банківську карту, щоб не залишитися без грошей.

Напевно вже всім відомо, що звичайна банківська карта складається з пластика та магнітної стрічки або чіпа. На всіх банківських картах наноситься термін її дії (від 3-5 років), номер карти, ім'я та прізвище власника (може бути і неіменна), поле для підпису та секретний 3-х значний код.

Тепер стосовно рекомендацій, які надають банківські установи.

В першу чергу, не варто згинати банківську карту, оскільки так може пошкодитися як сама карта, так і магнітна стрічка або чіп. В такому випадку, карта буде вже непридатна для користування.

Те саме стосується високих температур, а саме потрапляння прямих сонячних променів на карту, оскільки при нагріванні карта може деформуватися і через це пошкодиться сам пластик та магнітна стрічка.

Також не варто занурювати банківську карту в рідини, оскільки при мінімальних подряпинах на магнітній стрічці, рідина може проникнути та пошкодити її.

Як краще користуватися банківською картою?

В першу чергу намагайтеся дотримуватися рекомендацій, які перераховані вище. Наступним кроком стане використання кардхолдерів / спеціальних чохлів для банківських карт, оскільки так ви вбережете свою карту від механічних пошкоджень.

Щоб найкраще зберегти свою карту і наносити їй найменше пошкоджень, почніть користуватися безконтактною оплатою. В даному випадку можна спробувати банківські карти з NFC, або ж оплатою за допомогою смартфона.

В цілому, перехід на безконтакту оплату найкращий спосіб, особливо, якщо ви будете користуватися смарт-годинниками з NFC. Так і карта в безпеці буде і смартфон зайвий раз не прийдеться використовувати.

Також нещодавно стало відомо, що робити, якщо у вас зламалася банківська карта Приватбанку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version