Home Новини сучасних технологій Відомо, як змінити програми за замовчуванням на Android

Відомо, як змінити програми за замовчуванням на Android

0

Пристрої Android мають набагато більше свободи для завантаження програм з інших джерел, ніж інші телефони без системи. Крім того, у нас є можливість змінювати програми за замовчуванням на Android без необхідності «рутувати», щоб розблокувати пристрій.

Цікаво: Як перенести фото з Android на iPhone? 5 способів передачі зображень.

Коли ми знаходимо програму, яка виконує саме те, що робить інша системна програма за замовчуванням, Android завжди запитує, чи бажаєте ви відкрити її за допомогою нової програми чи програми за замовчуванням пристрою. Однак, якщо в момент відволікання ви встановили системну програму як остаточну, є можливість змінити програми за замовчуванням на Android.

Існує багато різних категорій програм, які ми можемо змінити на Android, і всі їх можна налаштувати в одному місці. Процес зміни стандартних програм пристрою дуже схожий на телефоні Android.

Давайте подивимося, як змінити програми за замовчуванням на Android на мобільних пристроях:

На мобільному пристрої Android відкрийте меню мобільного пристрою та знайдіть значок шестірні, щоб отримати доступ до «Налаштувань» пристрою.

Тепер знайдіть «Програми», ймовірно, це назва розділу, до якого ми маємо отримати доступ, щоб змінити параметри програми за замовчуванням у вашій системі Android. В іншому випадку знайдіть розділ «Програми», який матиме ті самі параметри, що й наступні кроки.

Цікаво: Як очистити чат в Telegram і видалити повідомлення.

На екрані програм ви побачите в списку всі програми, встановлені на вашому пристрої. Просто натисніть на першу опцію «Вибрати програми за замовчуванням», щоб дізнатися, як змінити програми за замовчуванням на Android.

На наступному екрані ми матимемо кілька варіантів для зміни стандартних програм, таких як: Digital Assistant Apps, Home App, Navigation App, SMS App, Caller ID та Spam App. Додаток для телефону та відкриті посилання. Ми вибираємо «Навігаційний додаток», щоб змінити те, що буде основним навігаційним додатком системи Android на пристрої.

У параметрах веб-переглядача за замовчуванням виберіть одну з доступних опцій, торкнувшись кульки в лівій частині програми.

Після вибору програми за замовчуванням ви можете повернутися на головний екран, і визначення вже оновлено.

Ось і все, це все, що вам потрібно зробити, щоб знати, як змінити стандартні програми на Android. На додаток до налаштувань сповіщень програми все ще можна повернутися до налаштувань пристрою за замовчуванням.

Цікаво: Як відновити видалені смс з мобільного.

Для цього виконайте такі дії:

На своєму мобільному пристрої Android відкрийте меню параметрів свого мобільного телефону та знайдіть програму із шестернею, де ми можемо отримати доступ до «Налаштувань» або «Налаштування» пристрою Android.

Потім знайдіть опцію «Програми» та торкніться її, щоб побачити, як скинути налаштування телефону Android до налаштувань за замовчуванням. Ви також знайдете ті самі параметри в розділі «Програми», якщо це назва програми, яка переведе вас до параметрів програми у вашій системі.

Тепер на екрані програм ви побачите опцію «додаткові параметри», позначену значком із трьох вертикальних крапок, торкніться його, щоб отримати доступ до меню додаткових параметрів. Він розташований над списком програм і параметром програм за замовчуванням.

Виберіть зі спадного меню опцію «Перезавантажити бажано. з програми» та підтвердіть свою дію, вибравши «Нуль».

Ця опція видалить усі налаштування системи Android і зміни, пов’язані з програмою. Усі їх потрібно буде переналаштувати, щоб активувати ті ж режими, що й до скидання.

Це все, що вам потрібно було зробити, щоб знати, як змінити програми за замовчуванням на Android. Перейдіть за рекомендованими посиланнями на початку цієї статті, щоб дізнатися про інші цікаві поради, які ми підготували для вас.

Цікаво: Названо п’ять способів прискорення повільного інтернету на Android.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version