Реклама

Відомо, яка програма забирає багато оперативної пам’яті

Останні Новини

В кожному смартфоні є програми, які працюють в фоновому режимі. Дехто про це знає і їх відключає, а інші взагалі не звертають уваги. В таких додатках нічого страшного немає, але вони забирають таку важливу оперативну пам’ять. Сьогодні мова піде про програму Google. Вона досить об’ємна та не завжди потрібна користувачу. Для кращої роботи телефона її варто відключити взагалі. Нижче буде інструкція як це зробити. Але увага, даний спосіб корисний лише тим, кому Google та Google Chrome не потрібні взагалі для роботи.

Перш ніж повністю вимкнути Google у себе на телефоні, варто дізнатись чи забирає він багато пам'яті, чи ні. Бувають випадки, коли стоять спеціальні обмеження, тоді обсяг використаної оперативної пам'яті зменшується. Для того, щоб перевірити скільки ж займає Google у вас на смартфоні, потрібно в налаштуваннях знайти пункт "Програми", там знайти Google і подивитись (інколи обсяг сягає 500 Мб).

Цікаво: Названо способи, які збережуть нормальне функціонування акумулятора Вашого смартфона

Далі, якщо ви все таки вирішили здихатись від даної програми, потрібно зайти в Play Market, натиснути на значок профілю або "…" вгорі (все залежить від версії), знайти пункт "Довідки та відгуки", а там відкрити "Як видалити та вимкнути програми на Android". В даній інструкції буде пряме посилання на налаштування додатків. Коли ви зробили усі кроки, перед вами з'явиться список програм, там шукаєте Google і вимикаєте роботу в фоновому режимі, далі вже можна буде відключити програму повністю.

Важливо, щоб не була увімкнена темна тема, бо всі вищеописані дії будуть неможливі.

Щоб покращувати роботу свого телефона потрібно перевіряти усі програми, які працюють в фоновому режимі, але при цьому не використовуються. Вони можуть займати таке дорогоцінне місце та уповільнювати смартфон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Ericsson займає місце Huawei на ринку 5G

Ericsson займає місце Huawei на ринку 5G. Також сьогодні надійшла інформація, що BT буде допомагати Ericsson в розміщенні перших...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -