Home Новини сучасних технологій Відомо, який телефон стане найнадійнішим у 2022 році

Відомо, який телефон стане найнадійнішим у 2022 році

0

Надійні та міцні телефони набирають щораз більшої популярності, особливо для любителів екстриму. На ринку вибір таких телефонів хоч і не дуже великий, але все ж є. Зараз ми поговоримо про телефон, який стане найнадійнішим смартфоном у 2022 році і це модель від компанії Blackview – BV7200. Запуск даної моделі запланований на 1 листопада. І так, що нам може запропонувати даний пристрій, читайте нижче.

Смартфон Blackview BV7200, згідно інформації, яка шириться в мережі, отримає захист від води на рівні IP68 і IP69K, а також оновлений стандарт MIL-STD-810H. Останній забезпечуватиме цілісність смартфона при падінні з висоти 1,8 метрів і навіть наїзд на нього транспортних засобів, тобто його можна брати з собою у будь-які подорожі, робочі складні поїздки і т.д.

З інших характеристик, смартфон отримає 8-мегапіксельну фронталку та основну камеру з датчиком на 50 Мп. Окрім цього, камери отримають нічний режим 2.0, підводний режим, запис 1080p, HDR2.0, режим AI Beauty та Face Fill Light. Працюватиме пристрій на процесорі MediaTek Helio G85 з 6 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої. Також повинна бути підтримка розширення пам’яті до 1 Тб.

Щодо акумулятора, то він тут ємністю 5180 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Вага пристрою – 285 г. Ціна на смартфон буде знаходитись в межах 250 – 320 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version