Home Новини сучасних технологій Відомо, коли компанія Twitter закриє Periscope

Відомо, коли компанія Twitter закриє Periscope

0

Раніше ми повідомляли, що Twitter планує закривати свій сервіс Periscope. Сьогодні інформація підтвердилася. Також стало відомо, коли компанія Twitter закриє Periscope.

Сьогодні додаток Periscope, що належить Twitter, оголосив, що спеціальний додаток для послуги прямого відео буде закрито до березня 2021 року, коли більша частина функцій Periscope перейде в програму Twitter.

Додаток Periscope у своєму поточному стані перебуває в “нестабільному режимі обслуговування” зі зменшенням використання та зростанням витрат.

Команда Periscope каже, що додаток треба було закрити раніше, але проекти були переорієнтовані на події 2020 року.

Periscope буде вилучено з магазинів програм до 31 березня, але починаючи з наступного року, не буде можливості створити новий обліковий запис у програмі. Трансляції, доступні для Twitter, будуть доступні як повтори, і всі користувачі Periscope зможуть завантажити архів трансляцій та даних до того, як додаток буде видалено.

Незважаючи на те, що настав час прощатися, спадщина Periscope буде жити далеко за межами самого додатка. Можливості та дух команди Periscope та інфраструктура вже пронизують Twitter, і ми впевнені, що пряме відео все ще має потенціал бачити ще ширшу аудиторію в продукті Twitter.

Відтепер люди зможуть робити трансляції за допомогою Twitter Live у режимі складання, натискаючи на опцію камери в додатку. Бренди, видавці та творці можуть виходити в ефір за допомогою Media Studio.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version