Home Новини сучасних технологій Відомо, коли Samsung випустить нову версію розумного годинника Galaxy Watch Active 2

Відомо, коли Samsung випустить нову версію розумного годинника Galaxy Watch Active 2

0
Відомо, коли Samsung випустить нову версію розумного годинника Galaxy Watch Active 2

Сьогодні стало відомо, коли Samsung випустить нову версію розумного годинника Galaxy Watch Active 2. Інсайдер Еван Блесс (Evan Blass), який регулярно постачає громадськість достовірною інформацією про новинки ІТ-індустрії, опублікував інформацію, що стосується січневої презентації Samsung Galaxy S21.

За його даними, компанія представить не тільки смартфони Galaxy S21 і бездротові навушники Galaxy Buds Pro, але і розумні годинники Galaxy Watch Active 2 в кольорі Rose Gold з новими функціями. Нагадаємо, розумний годинник Samsung Galaxy Watch Active 2 був представлений в серпні минулого року разом з Galaxy Note10.

Колір Rose Gold став популярним завдяки смартфонам Apple iPhone, після чого Samsung та інші виробники також стали випускати різні пристрої в рожево-золотому кольорі, які в основний орієнтовані на жіночу аудиторію.
Незважаючи на те, що смартфони Samsung працюють під управлінням операційної системи Android, лінійка розумних годин Galaxy Watch працює не на Android Wear OS, а на Tizen.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version