Реклама

Відомо, коли Sony запустить Playstation 5 Slim

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Консоль Sony PS5 вперше випущена в двох версіях, але основна конфігурація майже однакова, за винятком оптичного приводу. Сьогодні ж стало відомо, коли Sony запустить Playstation 5 Slim.

Враховуючи, що конкурент Xbox Series S коштує дешевше, а популярність PS5 залишається високою, ми маємо підстави вважати, що середньострокові зміни PS5, такі як PS5 Slim та PS5 Pro.

Щодо PS5 Slim, з’являється додаткова інформація. За словами особи, яка повідомила новину, PS5 Slim запланована до масового виробництва в 2023 році, а основний чіп буде модернізований до 5-нм процесу TSMC. Фактично, PS4 використовував напіввикористовуваний 28-нм чіп від AMD, коли він був вперше випущений, а потім оновлений до 16 нм на PS4 Slim і PS4 Pro. Кажуть, що Sony і TSMC підписали угоду.

Енергоспоживання PS5 Slim буде меншим, а конструкція корпусу буде легшою і тоншою.Зрештою, PS5 на даний момент є найбільшою за обсягом ігровою консоллю.

Історично склалося, що модифіковані моделі PS3 та PS4 були всі три роки після випуску першого покоління, тоді як PS2 чекав чотири роки.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

На Xiaomi Youpin представлено пристрій для цілодобового моніторингу серцебиття

Сьогодні надійшла інформація, що на Xiaomi Youpin представлено пристрій для цілодобового моніторингу серцебиття. Даний пристрій належить компанії HiPee, яка...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -