Реклама

Як очистити кеш в браузері Microsoft Edge

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Знання того, як очистити кеш-пам’ять Microsoft Edge, важливо для покращення продуктивності веб-перегляду та покращення роботи комп’ютера!

Браузери, як-от Microsoft Edge, кешують дані з веб-сайтів, щоб полегшити їх завантаження. Але що робити, коли нові сторінки працюють повільно? Знання того, як очистити кеш Microsoft Edge, може вирішити більшість проблем із продуктивністю.

Цікаво: Як переконатися, що розширення браузера безпечні.

Кеш вашого браузера — це місце, де зберігаються файли з багатьох веб-сайтів, які ви відвідали. Тому, коли ви знову відвідуєте сторінку, завантаження відбувається швидше, а навігація при повторному відкритті сторінки стає більш спритною.

У цьому посібнику ви дізнаєтеся, як очистити кеш-пам’ять Microsoft Edge на комп’ютері, підвищити продуктивність перегляду та багато іншого, як налаштувати автоматичне очищення кешу під час закриття браузера.

Як очистити кеш Microsoft Edge вручну

  1. Відкрийте браузер Microsoft Edge і натисніть значок із трьома горизонтальними точками у верхньому правому куті сторінки.
  2. Потім виберіть опцію «Налаштування», її легко визначити за значком шестірні зліва в спадному меню.
  3. Тепер у меню зліва на сторінці налаштувань натисніть розділ «Конфіденційність, пошук і послуги» та знайдіть розділ «Очистити дані перегляду», прокрутивши сторінку праворуч від екрана. У цьому розділі виберіть опцію «Виберіть, що очистити», як ми бачимо на зображенні нижче.
  4. На екрані з'явиться вікно, в якому ви можете видалити різні файли з браузера. Де ми можемо вибрати період, за який ми хотіли б стерти ці дані, включаючи кешовані дані. Виберіть параметри, які ви хочете видалити, зокрема «Кешовані файли та зображення», і натисніть «Очистити зараз», щоб почати очищення кешу.

Після завершення очищення ви закінчите з посібником «Як очистити кеш у Microsoft Edge». Варто пам’ятати, що очищення даних кешу також від’єднає вас від усіх сайтів, які ви ввели та зберегли дані для входу.

Є ще один дуже цікавий параметр, як очистити кеш Microsoft Edge, де щоразу, коли ви закриваєте браузер Microsoft Edge, ви відразу видаляєте кеш браузера.

Цікаво: Microsoft Edge отримує нову функцію, якої немає в більшості браузерів.

Як автоматично очистити кеш Microsoft Edge

  1. Відкрийте свій браузер Microsoft Edge і виберіть значок із трьома горизонтальними точками у верхньому правому куті сторінки.
  2. Виберіть опцію «Налаштування» в нижній частині меню, її легко визначити за значком шестерні на лівій стороні.
  3. На сторінці налаштувань натисніть розділ «Конфіденційність, пошук і послуги» та знайдіть розділ «Очистити дані перегляду», прокрутивши праворуч від екрана. У цьому розділі виберіть опцію «Виберіть, що ви хочете очистити, коли ви закриваєте браузер», натиснувши стрілку праворуч, щоб відкрити його.
  4. Коли це буде зроблено, ви побачите всі розділи, які можна вибрати для видалення під час закриття браузера. Виберіть опцію «Кешовані файли та зображення» та всі інші, які ви хочете, закрийте цю сторінку та продовжуйте перегляд у звичайному режимі. Коли ви закінчите використовувати браузер, закрийте його, і він автоматично видалить усі дані, які ви вибрали для видалення.

Оскільки функція кешу полягає в тому, щоб підвищити продуктивність сторінок і покращити взаємодію з користувачем, ви в кінцевому підсумку зберігаєте кеш багатьох сторінок, до яких ви отримуєте доступ, але не всі з них ви отримуєте постійно.

Цікаво: Нове оновлення Microsoft Edge принесло безліч цікавих функцій.

Отже, знання того, як очистити кеш Microsoft Edge, допоможе підвищити продуктивність вашого браузера, оскільки збережені файли також заважають перегляду нових сторінок в Інтернеті .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Мощный бюджетный смартфон от Xiaomi снова подешевел в Украине

Стаття доступна українською...В последнее время, в Украине, можно встретить большое количество смартфонов от компании Xiaomi, ведь их смартфоны популярны...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -