Реклама

Відомо, коли Windows 10 отримає нового “Провідника”

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Відомо, коли Windows 10 отримає нового “Провідника”. Windows 10 обзаведеться новим «Провідником» через рік. Новий файловий менеджер прибуде разом з оновленням Windows 21H2.

Компанія Microsoft готує для операційної системи Windows 10 нове бачення одного з ключових компонентів – файлового менеджера File Explorer (Провідник). Згідно з останніми повідомленнями, перероблений «Провідник» стане доступний тільки через рік, восени 2021 року.

Новий «Провідник» повинен стати частиною великого осіннього поновлення Windows 21H2. При цьому весняне оновлення 21H1 виявиться невеликим, якщо взагалі буде випущено.

Серед очікуваних нововведень «Провідника», наприклад, більш глибока інтеграція з хмарним сховищем OneDrive. Також можлива версія, більше орієнтована на сенсорне управління, включаючи великі значки і оптимізовані інтервали між елементами. Однак роками запитувана користувачами підтримка вкладок, з великою ймовірністю, так і не з'явиться.

Читайте також: YouTube та багато інших сайтів недоступні в браузері Microsoft.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Cьогодні будуть опубліковані перші огляди консолі PlayStation 5

Перші огляди Xbox Series X з'явилися в Мережі кілька днів тому. Microsoft завчасно видала консолі ряду відомих блогерів і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -