Home Новини сучасних технологій Відомо, як правильно налаштувати новий смартфон відразу після покупки

Відомо, як правильно налаштувати новий смартфон відразу після покупки

0

Сьогодні мова піде про нові смартфони, які ви тільки що придбали або тільки плануєте купляти в ближчому майбутньому. Так ось, при покупці смартфона, працівники магазину електроніки часто пропонують таку послугу, як налаштування смартфона. Якщо ви елементарно розбираєтеся в смартфонах, а точніше у встановленні та видаленні додатків, не погоджуйтесь на цю послугу, оскільки це зайва трата грошей. Налаштувати новий смартфон не так складно, як може здаватися. Нижче описано все необхідне для початкового користування новим смартфоном.

Видаліть непотрібні встановлені додатки

Всі сучасні смартфони мають встановлені додатки, які можна віднести до "Потрібних" та до "Сміття". Так ось, всі додатки, які можна віднести до сміття просто видаляємо, щоб вони не займали вільний простір на смартфоні. До таких додатків можна віднести всі ті, якими ви не плануєте користуватися в найближчому майбутньому.

Не варто видаляти системні додатки, до яких відносяться "Телефон", "Камера", "Радіо" та схожі, видалення яких негатвино вплине на роботу смартфона. Всі інші додатки можна сміло видаляти, оскільки при потребі їх можна завантажити в Google Play.

Активуйте функцію "Пошук пристрою"

Це надзвичайно корисна функція, яка зможе виручати вас кожного разу, коли ви не зможете знайти свій смартфон (загубите), або ж якщо його вкрадуть. В такому випадку ви зможете отримати місцезнаходження вашого смартфона, та при можливості повернути його.

Щоб активувати цю функцію, необхідно перейти в Налаштування та шукати розділ Google. Після того, як перейдете в розділ Google, шукайте в списку сервісів “Безпека” і тиснете на неї. Перед вами повинно з'явитися меню, де необхідно активувати функцію “Знайти пристрій”.

Налаштуйте блокування екрана

З блокування екрана починається захист вашої конфіденційної інформації, тому його варто налаштувати правильно, а саме додавши методи аутентифікації. Рівень захисту залежатиме від можливостей смартфона, найменше що ви можете зробити, це поставити пароль на екран блокування. Навіть він зможе захистити ваш смартфон.

Як бачите, перші налаштування смартфона не такі вже й складні. Якщо додатково потратити ще якусь годину, то можна підлаштувати під себе яскравість дисплея (не забудьте ввімкнути Фільтр Синього Кольору), завантажити месенджери та інші додатки, які стануть вам в нагоді.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version