Home Новини сучасних технологій Відомий перелік смартфонів Huawei, які отримали фінальну версію EMUI 11

Відомий перелік смартфонів Huawei, які отримали фінальну версію EMUI 11

0

Відомий перелік смартфонів Huawei, які отримали фінальну версію EMUI 11. Це моделі лінійок Mate 30 і P40. Huawei планує випустити EMUI 11 як мінімум для 37 моделей своїх смартфонів до кінця року.

Відомий перелік смартфонів Huawei, які отримали фінальну версію EMUI 11

Компанія Huawei сьогодні оголосила про випуск фінальної версії прошивки EMUI 11 для восьми смартфонів – представників лінійок P40 і Mate 30. Повний перелік оновлених пристроїв виглядає наступним чином: Huawei P40, P40 Pro, P40 Pro +, Mate 30 5G, Mate 30 Pro 5G, Mate 30 RS Porsche Design.

Треба відзначити, що поки оновлення випущено в Китаї, в інших країнах і регіонах воно стане доступним з деякою затримкою. Всього ж компанія планує оновити 37 моделей своїх смартфонів і планшетів до EMUI 11 / Magic UI 4.0 до кінця року. Для різних моделей прошивка знаходиться на різних стадіях підготовки.

Наприклад, тестування EMUI 11 для Mate Xs почнеться в середині листопада. У ті ж терміни почнуть набирати добровольців для відкритого бета-тесту EMUI 11 для Honor 20, Honor V20 і Magic 2. А, наприклад, публічне бета-тестування EMUI 11 для моделей лінійок nova 6 і nova 7 почалося в самому кінці жовтня.

Читайте також: Нові смартфони Huawei переходять з Kirin на MediaTek Dimensity.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version