Реклама

Vivo анонсувала 5G смартфони середнього класу Y73s

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Vivo анонсувала 5G смартфони середнього класу Y73s. Це буде ще один доступний смартфон 5G за ціною лише 298 доларів США. Для початку Vivo Y73s побудований на 6,44-дюймовому AMOLED-дисплеї, який пропонує роздільну здатність екрану FHD +, підтримує HDR10, а також вбудований сканер відбитків пальців. Він поставляється із звичайним дизайном, що має росинку, спереду, в якому розміщена 16-мегапіксельна селфі-камера.

Vivo анонсувала 5G смартфони середнього класу Y73s

Ззаду буде витягнутий вертикальний модуль камери, який відтворює потрійну камеру поряд зі світлодіодним спалахом. Ці камери включають 48-мегапіксельний (діафрагма f / 2.0) основний знімач, 8-мегапіксельний (діафрагма f / 2.2) надширокий об’єктив, а також 2-мегапіксельний (діафрагма f / 2.4) датчик глибини.

Під капотом Vivo Y73s працює від восьмиядерного чіпсета MediaTek Dimensity 720 у поєднанні зі стандартною 8 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованого сховища у відділі пам'яті.

Vivo анонсувала 5G смартфони середнього класу Y73s

Vivo Y73s отримує живлення від поважної батареї на 4100 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Як зазвичай, він завантажиться на користувальницькому FuntouchOS 10.5 на базі ОС Android 10. Для тих, хто цікавиться, пристрій доступний як у кольорах срібла, так і чорного кольору.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Програміст запустив гру Pokemon Red на аватарі в Twitter

Спроби колективно зіграти в одну і ту ж гру - одна з улюблених забав геймерів нового покоління. Зазвичай такі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -