Реклама

Vivo X Fold+ запущено. Відомо ціну та характеристики

Останні Новини

Сьогодні в Китаї було запущено Vivo X Fold+. Це оновлений складний смартфон від бренду Vivo, про який ми згадували раніше. Він може складатись абсолютно під різними кутами, тобто і на 120 градусів, і на 90, і на 30 градусів. Зараз детально поговоримо про характеристики та дізнаємось, за яку ціну його можна придбати.

Vivo X Fold+ отримав основний екран розміром 6,53 дюйма, роздільна здатність якого FHD+. Внутрішній екран отримав роздільну здатність 2K, а його розмір – 8,03 дюйма. Дисплеї тут виконані із панелей AMOLED, в які вбудований сканер відбитків пальців. Частота оновлення екрану 120 Гц. Працюватиме пристрій на процесорі від Qualcomm, а саме Snapdragon 8+ Gen 1 в парі з 12 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб / 512 Гб вбудованої.

Камери тут чотири: основна з датчиком на 50 Мп, 48-мегапіксельний надширококутний об’єктив, портретний блок на 12 Мп та 8-мегапіксельний перископ. Акумулятор у Vivo X Fold+ встановлений ємністю 4730 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 80 Вт. А також присутня підтримка бездротової зарядки на 50 Вт.

Читайте також: Бренд Vivo презентував новий смартфон із акумулятором 5000 мАг.

І щодо цін, то варіант 12 ГБ + 256 ГБ коштує близько 1400 дол. А варіант із 512 Гб внутрішнього сховища – близько 1550 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nokia запланувала запуск першого ноутбука PureBook

Список Flipkart розкрив нам інформацію про те, що Nokia запланувала запуск свого першого ноутбука PureBook. Відбудеться це у Індії,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -