Реклама

iPhone 15 може отримати подвійну фронтальну камеру

Останні Новини

Оскільки запуск iPhone 14 уже відбувся, починається подейкування про нові розробки компанії Apple. Зараз почали ширитись чутки про розробки нової серії iPhone 15, зокрема про те, що iPhone 15 Ultra може отримати подвійну фронтальну  камеру. Говорять, що це буде єдина модель в лінійці із двома датчиками фронтальної камери. Інші айфони в 15 серії отримають стандартну фронтальну камеру. Щодо призначення другого датчика фронтальної камери на iPhone 15 Ultra,  то ймовірно, цей датчик буде використовуватись для оптичного масштабування або для створення стереоскопічного відео.

Цікаво: iPhone 15: ознайомтеся з чутками про новий смартфон від Apple.

Окрім цього, шириться інформація про отримання цим же iPhone 15 входу USB-C, а також 256 Гб внутрішнього сховища. Також очікується отримання iPhone 15 Ultra - Dynamic Island.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфони iPhone 12 почнуть надходити раніше запланованого

Смартфони iPhone 12 почнуть надходити раніше запланованого. Перші покупці отримають смартфон вже післязавтра. При оформленні попереднього замовлення зараз деякі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -