Home Новини сучасних технологій Власники TikTok вирішили конкурувати з проектом Ілона Маска

Власники TikTok вирішили конкурувати з проектом Ілона Маска

0

Сьогодні надійшла інформація, що власники TikTok вирішили конкурувати з проектом Ілона Маска, а саме із PayPal. Як стало відомо, китайська компанія ByteDance запустила мобільну платіжну систему під назвою Douyin Pay. Це суттєвий крок вперед, який свідчить про те, що компанія розширюється, ступаючи на раніше незвідану для неї територію електронної комерції.

В даний момент новий платіжний сервіс доступний поки тільки на території Китаю, але в планах розширення на міжнародний ринок і скласти конкуренцію не тільки PayPal, а й іншим плажіним системам.

На даний момент, Douyin Pay доповнює Alipay і WeChat Pay, які раніше були єдиними варіантами оплати за товари і послуги, що пропонуються Douyin – китайскою версією TikTok. Компанія ByteDance розпочала свій шлях до запуску власного платіжного сервісу в 2020 році, коли придбала компанію Wuhan Hezhong Yibao Technology Co, що має ліцензію на фінансові операції в інтернеті від Центрального банку Китаю з 2014 року.

Douyin є основним джерелом доходу ByteDance і дає уявлення про те, чим, в результаті, може стати TikTok. Сервіс почав продажу товарів чотири роки тому і тепер це процвітаюча платформа електронної комерції, де мільйони користувачів щодня здійснюють покупки. Запуск власного платіжного сервісу ще більше зміцнить успішність платформи.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version