Home Новини сучасних технологій Власники OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro втратили всі дані

Власники OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro втратили всі дані

0

Власники OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro втратили всі дані. Винна нова версія Oxygen OS. У OnePlus вже офіційно визнали, що така проблема дійсно існує.

У Китаї користувачам смартфонів OnePlus доступна прошивка Hydrogen OS, а в усьому іншому світі смартфони працюють під управлінням Oxygen OS. Як стало відомо, користувачі OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro зіткнулися з серйозною проблемою.

Приблизно два тижні тому OnePlus запустила бета-тестування OxygenOS 11 beta 3 для користувачів OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro. Тепер же користувачі почали отримувати стабільну версію нової прошивки, після установки якої вони виявили пропажу всіх своїх даних.

Вихід нових версій Hydrogen OS і Oxygen OS проходить через етапи закритого тестування і відкритого тестування, після чого випускається стабільна версія. Деякі користувачі отримали повідомлення про передчасну доступності стабільної версії, однак оновлення виявилося з серйозним багом.

У OnePlus вже офіційно визнали, що така проблема дійсно існує. А поки що користувачам, які ще не зіткнулися з цією ситуацією, краще не поспішати з оновленням. OnePlus попереджає, що будь-яке оновлення яке б ви не отримували, спочатку перевірте, чи є воно загальнодоступною бета-версією. Якщо це не так, не встановлюйте оновлення, інакше всі ваші дані зникнуть. Крім того, компанія рекомендує зробити повну резервну копію перед спробою будь-якого оновлення.

Читайте також: У серії OnePlus 9 буде три моделі смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version