Home Новини сучасних технологій Все, що треба знати про оновлення та зникаючі повідомлення у WhatsApp

Все, що треба знати про оновлення та зникаючі повідомлення у WhatsApp

0

WhatsApp – це месенджер, яким користуються багато людей і не дивлячись на розвиток інших схожих програм, WhatsApp не втрачає своєї популярності. В ньому менше функцій і вони не такі розвинені, як наприклад в Телеграмі чи Вайбері, але все ж людям подобається. Через популяризацію інших месенджерів, розробники WhatsApp починають постійно випускати різні оновлення, щоб люди і в майбутньому не переходили на інші платформи. Саме про зміни, а зокрема про зникаючі повідомлення і хочемо поговорити сьогодні.

Ще раніше у WhatsApp з'явилась функція зникаючих повідомлень. Здавалося б, це чудово, бо не потрібно потім чистити листування і ніхто чужий не зможе прочитати переписку. Але насправді ця функція не була досконалою, бо поки повідомлення зникне, співрозмовник може зробити скріншот наприклад і зберегти все одно все листування в вигляді фото. Можливо, розробники зрозуміли, що не змогли зробити цю можливість повністю безпечною, тому вирішили випустити оновлення, яке взагалі суперечить попередній версії.

Цікаво: Як надіслати повідомлення в WhatsApp Web комусь, хто не є контактом

Нещодавно стало відомо, що швидше за все, у WhatsApp в новій версії буде можливість зберігати повідомлення і не які-небудь, а саме ті, що повинні зникати. Дивно звучить, але це так. Як це буде працювати в майбутньому? Поки що функції збереження зникаючих повідомлень немає на версіях у телефонах і коли буде невідомо. Є лише інформація, що таку роботу виконують зараз розробники, щоб втілити це в життя. Тут і думати багато не треба, щоб розуміти, що функція збереження це повна протилежність зникненню. Незрозуміло для чого таке оновлення. Просто уявіть собі всю картину, як це працює. Якщо листування приватне і складається із двох людей, то будь-хто може створити зникаюче повідомлення, а потім в сповіщенні відмінити цю можливість і зробити листування постійним. Точно так само можна залишити повідомлення все-одно зникаючим. Це досить дивно, адже один із співрозмовників хоче написати таємну інформацію і щоб вона пропала відразу після прочитання, а другий співрозмовник хоче все зберегти і для нього не буде перешкод щоб це зробити. Те ж саме стосуватиметься і групових чатів. Якщо хтось надіслав зникаюче повідомлення, то будь-хто із групи може цю функцію скасувати. В групових є лише один плюс, адміністратор групи може заборонити, щоб всі могли робити повідомлення постійними. Це одне єдине обмеження, інших немає. Можливо, поки оновлення з'явиться офіційно на смартфонах, то розробники щось зрозуміють і змінять, але поки все залишається дуже дивним.

Взагалі не зрозуміло для користувачів, для чого такі оновлення. Звісно, розробникам WhatsApp трохи не по собі від того, що люди починають активно користуватись іншими месенджерами, а про старий добрий WhatsApp дехто забуває. Тому вони починають випускати оновлення, які мали б покращити інтерфейс та роботу, а стається навпаки. Тому краще залишити все так як є і не псувати оновленнями програму.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version