Реклама

Втратили банківську картку? Подбайте про безпеку фінансів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо була загублена банківська картка, варто не зволікати та діяти терміново. В подібній ситуації існує три шляхи вирішення проблеми.

Зателефонувати в банк

Даний варіант дій є найбільш ефективним та забезпечує швидке вирішення проблеми.

Втративши карту, рекомендується зробити дзвінок на гарячу лінію фінансової установи або персональному менеджеру та повідомити номер картки, а також власні персональні дані та зробити усний запит на її блокування. Ні в якому випадку не варто називати код CVV.

Співробітник банку терміново заблокує картковий рахунок, знаходячись на своєму робочому місці. Це не дозволить зловмисникам списати кошти з картки, навіть якщо у них буде ваша персональна інформація. Після блокування, карта фактично перетворюється на звичайний шматок пластику, що не являє собою ніякої цінності.

Заблокуйте картку у системі мобільного банкінгу

Мобільний банкінг - зручна система, яка дозволяє проводити операції із банківською картою не виходячи з дому. Для того, щоб заблокувати картку самостійно варто:

Відкрити сайт мобільного банкінгу або мобільний додаток

Обрати картку в списку

Вибрати опцію “Заблокувати”

Підтвердити операцію за допомогою СМС-аутентифікації

В результаті цих дій картка буде заблокована і треті особи не зможуть скористатися вашими фінансами.

Відвідати відділення банку особисто

У випадку, коли немає можливості зателефонувати в банк або скористатися мобільним банкінгом, варто відвідати банківське відділення та подати заявку на блокування в усній формі.

Для блокування карти в офісі клієнт повинен надати власні документи. В деяких випадках співробітники банку можуть попросити повідомити про останні фінансові операції з карткою. Після підтвердження фізичної особи власника картки, вона буде одразу заблокована.

Також нещодавно стало відомо, коли додаткова банківська карта ПриватБанку може стати в нагоді.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо оптимальні Android – смартфони в різних цінових категоріях

Покупка нового смартфона завжди важка і заодно захоплююча справа. Зробити вибір в сторону одного або іншого смартфона досить складно,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -