Реклама

WhatsApp недоступний в браузері Microsoft Edge

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

WhatsApp недоступний в браузері Microsoft Edge. Користувачі більше не зможуть входити в WhatsApp Web на Microsoft Edge Legacy.

Програмний гігант Microsoft представив Edge із запуском операційної системи Windows 10 в 2015 році. До 2019 року він базувався на власному власному браузерному двигуні компанії під назвою EdgeHTML і Chakra JavasScripte engine. 

Але потім компанія, що базується в Редмонті, представила нову версію Edge на основі спонсорованого Google проекту Chromium. Версія стабільного браузера була випущена в січні 2020 року.

З тих пір оригінальна версія отримала назву Edge Legacy. Коли Microsoft припинила розробку оригінальної версії, інші компанії також почали відмовлятися від її підтримки. Зараз, за ​​даними Windows Latest , WhatsApp стала останньою фірмою, яка приєдналася до цієї групи.

Це означає, що користувачі більше не зможуть входити в WhatsApp Web на Microsoft Edge Legacy. Якщо вони хочуть отримати до нього доступ, їм доведеться завантажити та встановити останню версію Microsoft Edge або будь-який інший браузер на їх вибір, наприклад Google Chrome.

Крім того, користувачі можуть також завантажити та встановити веб-додаток WhatsApp з офіційного веб-сайту WhatsApp. Тим не менш, з додаванням підтримки декількох пристроїв, WhatsApp Web стане зайвим, але служба, що належить Facebook, ще не випустила її, хоча вже деякий час тестує .

Читайте також: Microsoft почали відчайдушно рекламувати свій браузер Edge.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Bose SoundLink Micro – універсальний портативний динамік

Bose SoundLink Micro – універсальний портативний динамік. Виділяється він міцною конструкцією, водонепроникністю та, як не дивно, великою басовою здатністю....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -