Home Новини сучасних технологій WhatsApp перестане працювати на деяких iPhone та Android смартфонах

WhatsApp перестане працювати на деяких iPhone та Android смартфонах

0
WhatsApp перестане працювати на деяких iPhone та Android смартфонах

WhatsApp перестане працювати на деяких iPhone та Android смартфонах, а саме старших за iOS 9 та Android 4.0.3, у 2021 році. Платформа обміну повідомленнями стане несумісною зі старими телефонами. Це означає, що вам доведеться перейти на новішу операційну систему, щоб надалі використовувати WhatsApp. Це частина приводу компанії щодо видалення старих пристроїв, які завантажуються з операційними системами та не відповідають останнім стандартам безпеки та оновленням платформи обміну повідомленнями. Минулого року WhatsApp став несумісним зі смартфонами під управлінням iOS 8 або старішої версії та телефонами Android з версією 2.3.7 або старішою. Ось список смартфонів, які не підтримуватимуть WhatsApp до кінця цього року.

iPhone, які втратять доступ до WhatsApp у 2021 році

iPhone, старші за iPhone 4, не запускатимуть WhatsApp з наступного року. Вам потрібно буде принаймні iOS 9 або пізнішої версії, щоб надалі користуватися програмою обміну повідомленнями в соціальних мережах. Якщо вам цікаво, якими пристроями вони будуть, у списку iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 серії, iPhone 8 серії, iPhone X, iPhone XS серії, iPhone XR, iPhone SE 2020, iPhone 11 серії та остання лінійка iPhone 12.

На цих телефонах Android працюватиме WhatsApp

Телефони, на яких немає Android 4.0.3, втратять доступ до WhatsApp. До них належать такі моделі, як HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr та Samsung Galaxy S2, серед яких були випущені приблизно в 2012 році.

Деякі користувачі можуть продовжувати використовувати WhatsApp на своїх старих смартфонах, оскільки їх операційні системи, можливо, отримали виправлення з оновленням. Однак для інших єдиним варіантом є скинути старий телефон і взагалі придбати новий смартфон за умови, що їх телефон не можна оновити до нової версії ОС.

Якщо ви не знаєте, на якій операційній системі працює ваш смартфон Android або iOS, можна перейти до налаштувань і виконати такі дії:

Користувачі Android: Налаштування> Про систему або Про пристрій
користувачі iPhone: G о к Установки> Загальні> Інформація.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version