Home Новини сучасних технологій Xiaomi активно розробляє смартфон Redmi Note 12

Xiaomi активно розробляє смартфон Redmi Note 12

0

Xiaomi спільно з Redmi не зупиняється на досягнутому — вони маються публічно оголошену політику випускати новий смартфон Note кожні шість місяців, а це означає, що навіть з новим Redmi Note 11 на ринку, цілком ймовірно, що наступна ітерація вже активно готується до захоплення ринку смартфонів.

Нещодавно MySmartPrice виявили, що новий пристрій Xiaomi Redmi пройшов добре відомий процес сертифікації 3C в Китаї, який часто повідомляє про існування телефонів ще до того, як вони були анонсовані.

Цікаво: Прем’єри Redmi Note 11 в Росії не буде.

У сертифікації є дві моделі, що відкриває двері для потенційного Note 12 Plus або іншої оновленої версії базового телефону (або не тільки одної).

Обидва, мабуть, використовуватимуть процесор MediaTek, хоча невідомо, який саме – тому зараз ще рано говорити про продуктивність нового смартфону. Програмне забезпечення було проблемою з Note 11, тому, сподіваюся, Redmi також вдалося покращити ситуацію на цьому фронті.

Сертифікація не містить жодних візуальних зображень, тому нам також складно щось передбачити в плані дизайну майбутньої новинки. 

Дизайн смартфону Xiaomi Redmi Note 11
Зображення: Дизайн смартфону Xiaomi Redmi Note 11 в різних кольорах.

Незалежно від того, чи виявиться це відступом від відносно класичного вигляду Note 11, чи навіть буде використовуватися схожий дизайн, смартфон однозначно вартий очікування.

Иакож нещодавно було названо найбільші недоліки середньобюджетного смартфону Xiaomi Redmi Note 11 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version