Home Новини сучасних технологій Xiaomi дражнить випуском нового проектора з підтримкою XiaoAI

Xiaomi дражнить випуском нового проектора з підтримкою XiaoAI

0
Xiaomi дражнить випуском нового проектора з підтримкою XiaoAI

Компанія Xiaomi дражнить випуском нового проектора з підтримкою XiaoAI, який отримав назву MIJIA Projector Youth Edition 2. Друга його назва MIJIA Projector Lite 2. Збір коштів на новий проект проводиться в рамках краудфандингу на Xiaomi Mall.

Як було описано вище, проектор отримає присутність голосової підтримки XiaoAI, що є його основною перевагою над попередником. На зображенні, яке показали Xiaomi, добре видно його дизайн.

Ззовні він майже нічим не відрізняється від ранньої моделі. Єдина різниця полягає в тому, що передня сторона проектора тепер зроблена з того ж білого пластика що й корпус. Рання версія отримала лицьову сторону з тканини.

На даний момент, характеристики проектора ще не розкриті, але очікується, що вони будуть схожі до MIJIA Projector Lite. Попередня версія отримала світлодіодне джерело живлення світла з яскравістю 500 люменів ANSI, роздільну здатність 1080p та підтримку HDR10. Також він має вбудовані колонки.

Рекомендуємо: Компанія Xiaomi Припинить Оновлювати Свій Найуспішніший Смартфон.

Джерело: Xiaomi Mall

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version