Home Новини сучасних технологій Xiaomi Mi 11 Ultra існує і незабаром може вийти в реліз

Xiaomi Mi 11 Ultra існує і незабаром може вийти в реліз

0

Новий витік підтвердив, що Xiaomi Mi 11 Ultra існує і незабаром може вийти в реліз. Пристрій отримав сертифікації в Індонезії, як Міністерством зв’язку та інформації, так і Міністерством промисловості . Той факт, що він сертифікований за межами Китаю, є обнадійливою новиною щодо доступності пристрою у всьому світі.

У списку на сторінках сертифікації згадується номер моделі M2102K1G. Це відповідає номеру, який був виявленій у попередньому витоку для Mi 11 Ultra, і саме тому ми можемо визначити цей смартфон як Ultra.

Xiaomi Mi 11 Ultra існує і незабаром може вийти в реліз

Ми поки не знаємо, чи буде модель Pro Mi 11, або просто Ultra. У будь-якому випадку, це, ймовірно, покращить і без того вражаючі характеристики Mi 11 з функціями, що конкурують з Galaxy S21 Ultra

Сюди входить той самий 6,8-дюймовий QHD-дисплей і чіпсет Snapdragon 888, що і Mi 11, за винятком додавання більшої батареї на 5000 мАг, швидшої зарядки на 67 Вт (як дротової, так і бездротової), а також водостійкості IP68.

Для камер, Xiaomi, очевидно, використовує тріо на задній панелі, що складається з 50-мегапіксельної основної камери, 48-мегапіксельної ультраширокої камери та 48-мегапіксельної телефото-камери з максимальним 120-кратним збільшенням. На передній панелі також буде встановлений єдиний 20-мегапіксельний датчик.

Однак найпомітнішою передбачуваною функцією Mi 11 Ultra є вторинний дисплей на задній панелі телефону. Це відображає основний дисплей спереду і, здається, призначене для того, щоб допомогти людям на ваших знімках поставити себе під час вашого знімка.

Завдяки такому унікальному набору функцій, Mi 11 Ultra може легко стати одним з наших найкращих виборів телефонів Android . 

Завдяки такому унікальному набору функцій, Mi 11 Ultra може легко стати одним з наших найкращих виборів телефонів Android . 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version