Home Новини сучасних технологій Xiaomi MIUI 12 представлено офіційно

Xiaomi MIUI 12 представлено офіційно

0

Раніше повідомлялося, що презентація MIUI 12 повинна відбутися 19 травня і Xiaomi навіть опублікували математичну загадку, результатом якої і була дата релізу. Потім, 11 травня, на сайті MI з’явилося оголошення про початок глобального тестування MIUI 12. Сьогодні ж, Xiaomi MIUI 12 представлено офіційно і її будуть підтримувати 13 смартфонів: Xiaomi 10 Pro, Xiaomi 10, Xiaomi 10 Youth Edition, Xiaomi 9 Pro 5G, прозора версія Xiaomi 9, Xiaomi 9, Zomi версія Redmi K30 Pro, Redmi K30 Pro, Redmi K30 5G , Redmi K30, ексклюзивне видання Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro, Redmi K20.

Xiaomi MIUI 12 представлено офіційно

Для того щоб оновитися до стабільної версії MIUI 12, необхідно виконати декілька простих кроків: Перейти в Налаштування> Мій Пристрій > Про смартфон.

Додатково, до MIUI 12 було додано дві нові шпалери для смартфонів. Також Xiaomi нагадав, що починаючи з 28 червня всі смартфони з списку вище, почнуть отримувати оновлення.

Рекомендуємо: MIUI 13 вже в розробці.

Джерело: IThouse

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version