Реклама

Xiaomi офіційно анонсували свою найшвидшу бездротову зарядку в світі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як і очікувалося, сьогодні Xiaomi офіційно анонсували свою найшвидшу бездротову зарядку в світі. Її потужність становить 80 Вт. Компанія стверджує, що дана технологія дозволяє зарядити акумуляторну батарею ємністю 4000 мА • год всього за 19 хвилин, а для досягнення 50-відсоткової зарядки потрібно всього близько 8 хвилин.

Xiaomi офіційно анонсували свою найшвидшу бездротову зарядку в світі

До цього найшвидша бездротова зарядка Xiaomi потужністю 50 Вт була реалізована в смартфоні Xiaomi Mi 10 Ultra, випущеному в серпні цього року. А в березні компанія продемонструвала свою технологію бездротової зарядки потужністю 40 Вт.

Китайська компанія вперше представила підтримку бездротової зарядки в Mi Mix 2S, який заряджався при потужності всього 7,5 Вт. Mi Mix 3 був запущений з підтримкою 10-ватної зарядки. А в 2019 році потужність зросла до 20 Вт у флагманському смартфоні Xiaomi Mi 9.

Xiaomi офіційно анонсували свою найшвидшу бездротову зарядку в світі

Нещодавно також повідомлялося, що компанія працює над технологією швидкої зарядки потужністю 100 Вт, яка буде представлена в наступному році.

Рекомендуємо: Розкрито Деякі Основні Моменти Смартфона Xiaomi Mi 11.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, чому не можна залишати чеки на касі

Як часто, при покупці певних товарів в супермаркетах, ви залишаєте чек собі? Напевно рідко, так як і більшість із...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -