Реклама

Xiaomi оновлює смартфони Mi 8 Lite і Mi Note 3 до MIUI 12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi оновлює смартфони Mi 8 Lite і Mi Note 3 до MIUI 12, останньої версії своєї мобільної операційної системи на базі Android. Ці пристрої отримують оновлення спочатку в Китаї, а потім – глобальний випуск. Оскільки Mi 8 Lite і Mi Note 3 отримали оновлення MIUI 12 в Китаї минулого місяця, тепер вони почали отримувати його також у всьому світі.

Смартфон Xiaomi Mi Note 3 вийшов в реліз в 2017 році, тоді як Mi 8 Lite дебютував у 2018 році. Вони отримали два оновлення для Android, а також MIUI, і зараз вони використовують MIUI 11 на базі Android Pie та Android 10 відповідно. Очікується, що MIUI 12, який зараз почав виходити на ці телефони, стане останнім основним оновленням програмного забезпечення.

Тим не менш, оновлення MIUI 12 для Mi Note 3 поставляється з номером збірки V12.0.1.0.PCHMIXM . З іншого боку, збірка для Mi 8 поставляється з версією V12.0.3.0.QDTMIXM. Наразі оновлення розповсюджуються на всі смартфони, і вони повинні дістатись до всіх в перші місяці.

Приємно бачити, як Xiaomi пропонує оновлення своїх старих смартфонів середнього класу. На жаль, цього не можна сказати про найновіші пристрої, оскільки впровадження програмного забезпечення компанії деградувало протягом багатьох років.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

За допомогою смартфона можна визначити небезпечні родимки на тілі

Сьогодні надійшла інформація, що за допомогою смартфона можна визначити небезпечні родимки на тілі. Вчені з Гарварда і Массачусетського університетів...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -