Home Новини сучасних технологій Xiaomi оновила лінійку екологічної системи Smartmi

Xiaomi оновила лінійку екологічної системи Smartmi

0

Компанія Xiaomi запустила новий очищувач повітря Smartmi в рамках краудфандингу. Тим самим, Xiaomi оновила лінійку екологічної системи Smartmi. Очищувач повітря отримав мінімалістичний дизайн та ціна на нього визначена в розмірі 220 дол.

Очищувач повітря Smartmi створює таку схему циркуляції, що повітря в кімнаті очищується у всіх куточках. Пристрій має вбудовані лазерні датчики, які збирають дані щодо якості повітря, відповідно до яких фільтрують повітря з необхідною інтенсивністю. Отримав Smartmi і OLED-екран, який відображає показники якості повітря, а ще температуру, вологість, тощо.

Xiaomi оновила лінійку екологічної системи Smartmi

Очищувач Smartmi використовує триступінчасту систему фільтрування та фільтрує повітря зі швидкістю 400 м³/год. Щодо площі, то він розрахований на приміщення до 48 м2.

Щодо керування, то очищувач повітря Smartmi розпізнає жести та сумісний із голосовими помічниками Google Assistant та Alexa. Ну і звісно, є можливість керування додатком Mi.

Рекомендуємо: Розкрито Дату Представлення IPhone 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version