Home Новини сучасних технологій Xiaomi опублікували патент для блокування вхідних дзвінків

Xiaomi опублікували патент для блокування вхідних дзвінків

0

Сьогодні з’явилася інформація, що Xiaomi опублікували патент для блокування вхідних дзвінків, який отримав назву “Спосіб і пристрій для блокування дзвінків”.

Xiaomi опублікували патент для блокування вхідних дзвінків

Згідно з отриманих даних, відповідну заявку на пантет, компанія подала ще 29 жовтня 2014 року. Номер заявки – CN201410594119.6, тоді як номер публікації – CN105635414B, що свідчить про її авторизацію.

Згідно з описом до патенту, мова йде про спосіб, який буде блокувати вхідні дзвінки тоді, коли ви вже розмовляєте по телефоні. Він повинен забирати нагадування на смартфоні, що необхідно “відповісти на вхідний дзвінок або відхилити його”.

Також ця функція повинна ідентифікувати, чи вхідний дзвінок є справжнім чи зловмисним. Якщо система вирішить, що дзвінок зловмисний, то буде автоматично блокувати його та попереджувати про нього власника.

Невідомо, чи Xiaomi введуть цю функцію. Можливо вона з'явиться в зовсім іншому вигляді. Будемо очікувати на офіційну інформацію від Xiaomi.

Рекомендуємо: Xiaomi Випускає Топову Пральну Машинку.

Джерело: Xiaomi

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version