Home Новини сучасних технологій Xiaomi планує випустити доступну версію Mi Watch

Xiaomi планує випустити доступну версію Mi Watch

0
Xiaomi планує випустити доступну версію Mi Watch

У листопаді 2019 року Xiaomi представила Xiaomi Mi Watch у Китаї з ціною 190 доларів. Схоже, що зараз компанія Xiaomi планує випустити доступну версію Mi Watch, оскільки пристрій під назвою Xiaomi Mi Watch Lite отримав важливу сертифікацію.

Як видно на скріншоті, влада UL (Demko) затвердила Xiaomi Mi Watch Lite. Список показує, що номер моделі пристрою – REDMIWT02, і він підтримує зарядку 5 В постійного струму та 0,4 А.

Вчора REDMIWT01 отримав схвалення від керівництва МІІТ Китаю. Надійний китайський консультант заявив, що REDMIWT01 дебютує як Redmi Watch у Китаї найближчим часом. REDMIWT02, затверджений UL (Демнко), здається, є варіантом REDMIWT01. Таким чином, схоже, що Redmi Watch на деяких ринках може бути ребрендирована як Xiaomi Mi Watch Lite. На даний момент про технічні характеристики Mi Watch Lite немає жодного слова.

Технічні характеристики Xiaomi Mi Watch

Xiaomi Mi Watch має 1,78-дюймовий S-AMOLED дисплей, який пропонує 360 х 448 пікселів. Під капотом пристрою знаходиться чіпсет Snapdragon Wear 3100. Він поставляється з 1 ГБ оперативної пам’яті та 8 ГБ внутрішньої пам’яті. Розумний годинник підтримується акумулятором на 570 мАг і пропонує такі функції підключення, як NFC, Wi-Fi 802.11 b / g / n та Bluetooth 4.2. Він підтримує бездротову зарядку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version