Home Новини сучасних технологій Xiaomi починає диктувати всім клієнтам свої нові правила

Xiaomi починає диктувати всім клієнтам свої нові правила

0

Напевно одне єдине, що нервує всіх користувачів пристроїв Apple, так це те, що Apple змушує всіх своїх клієнтів ремонтувати пристрої Apple тільки в офіційних сервісних центрах. Аргументується це тим, що так набагато безпечніше, та ще й додається гарантія. Відповідно, за такі послуги приходиться й переплачувати, оскільки непокора в цьому питанні призведе до зменшення продуктивності та функціональності смартфона в подальшому – Apple штучно обмежує всі смартфони з неоригінальними комплектуючими. Зараз же, стало відомо, що Xiaomi починає диктувати всім клієнтам свої нові правила і також вирішили обмежити користувачів у варіантах ремонту та заміни комплектуючих.

Якщо конкретніше, то в додатку Mi Security в оновленні з номером 5.6 з'явилося повідомлення про те, що відтепер, рекомендується проводити заміну акумуляторів в смартфонах тільки в офіційних сервісних центрах Xiaomi. Аргументується це схожим чином, що й в Apple - безпека користувачів та смартфонів.

Тобто зараз Xiaomi вирішили взяти більше контролю над своїми клієнтами і не тільки продавати смартфони, а ще й надавати преміум послуги, які, в більшості випадків, користувачам смартфонів Xiaomi та суббрендів взагалі непотрібні. Також варто врахувати, що послуга заміни акумулятора тепер стане в рази дорожчою, що також мало кого радує.

Всі смартфони, на яких буде виявлено несертифікований акумулятор, отримають попередження, що швидкість зарядки акумулятора буде знижено, до тих пір, поки в смартфоні не буде використовуватися оригінальний та сертифікований акумулятор.

На щастя, дані обмеження задіяні проти трьох смартфонів, а саме Mi 9, Mi 10 Mi 10 Pro і тільки на території Китаю. Тепер погана новина - такі обмеження варто очікувати всім власникам смартфонів Xiaomi та суббрендів на глобальному ринку, правда поки невідомо, коли таке нововведення почне для всіх поширюватися.

Також нещодавно було названо найпопулярніший смартфон Xiaomi на українському ринку в 2021 році.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version