Реклама

Xiaomi Poco X4 Pro 5G – відомо, коли почнеться продаж

Останні Новини

Як повідомляє портал Notebookcheck, компанія Poco планує випустити нову модель зовсім скоро. Витік інформації стався недавно, а вже всі про це говорять. Xiaomi Poco X4 Pro 5G стане доступним на світовому ринку вже з 28 лютого 2022 року. На жаль, на індійському ця модель не буде поки доступна, але це не на довго. Адже ще раніше відбулася сертифікація саме для індійського ринку.

Смартфон Xiaomi Poco X4 Pro 5G не дуже дорогий, середнього класу. По суті, це той самий Redmi Note 11 Pro 5g, але випущений під іншим брендом. Далі поговоримо коротко про характеристики, які очікуються в новинці.

Дана модель буде оснащена процесором Snapdragon 695. Дана новина зовсім не радує, адже в попередній моделі був значно потужніший чипсет Snapdragon 860. Дисплей Amoled FHD+ розміром 6,67 дюйма з роздільною здатністю 120 Гц. Основна камера планується бути на 108 Мп. Зарядка потужна на 67 Вт.

Цікаво: Poco випустили смартфон, який знищить всіх у бюджетному сегменті

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відбувся анонс нової складної OLED-панелі від Samsung

Сьогодні відбувся анонс нової складної OLED-панелі від Samsung. Компанія стверджує, що дана панель має меншу у світі кривизну як...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -