Home Новини сучасних технологій Xiaomi представила сушильну кабіну для котів і собак

Xiaomi представила сушильну кабіну для котів і собак

0

Xiaomi НЕ втомлюється випускати нові побутові пристрої для самих різних – і часом дуже незвичайних – цілей. Сьогодні Xiaomi представила сушильну кабіну для котів і собак, яка виконана у вигляді стаціонарної кабіни. Представники компанії впевнені, що такий гаджет може значно полегшити догляд за вихованцями.

Габарити сушильної кабіни становлять 467 х 437 х 436 мм при вазі 10,8 кг. Усередині пристрою розміщена система кольорів і нагрівачів, які нагрівають повітря до температури 39 ° С. Таким чином, відразу після купання кішку або невелику собаку можна посадити всередину кабіни, і потік повітря висушить шерсть всього за кілька хвилин.

Інженери Xiaomi підкреслюють, що температура підібрана таким чином, щоб бути ефективною для сушіння, але не викликати стресу у тварини.

Максимальний рівень шуму, який видає гаджет, не перевищує 40 дБ. Корпус пристрою виготовлений з міцного ABS-пластика, що витримує навантаження до 60 кг. Попереду у сушарки прозора стінка для того, щоб можна було спостерігати за тим, як у звіра йдуть справи.

Крім того, гаджет також можна використовувати для дезінфекції іграшок вихованців, видаляючи до 94,5% бактерій за рахунок тепла. Вартість новинки становить € 322.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version